Kopij Hervormd Puttershoek (inleveren 4 mrt)
Biddag

De biddagdiensten komende woensdag van harte bij u en jullie allen aanbevolen. Sta stil, kijk omhoog en besef van Wie je leven en je hulp komen. Lééf, leef biddend!

Bloemen

De bloemen uit de dienst van afgelopen zondag werden gegeven aan mevr. M.A.D. van der Ree-de Jongh; en aan mevr. G.C. Bor-Koorevaar. Meeleven Esther Westdijk-Korres is in afwachting van verder onderzoek na toenemende gezondheidszorgen. Mevr. H.A. Tiesema-Advokaat mocht weer thuiskomen na revalidatie. Dhr. T. Hazejager is opgenomen geweest in het ziekenhuis maar inmiddels ook weer thuis. Mevr. A. van der Linden-van den Ouden moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Mevr. A.J. Weijers-Tieleman maakte thuis een ongelukkige val.

Voorjaarsschoonmaak

Zaterdag 16 maart wordt u allen in de gelegenheid gesteld mee te doen aan de jaarlijkse schoonmaak van de kerk! We hopen op veel enthousiaste deelnemers. Als u komt, wilt u dan enig schoonmaakgerei meebrengen? Alle helpende handen zijn welkom, maar met nadruk worden ook jongeren en mannen uitgenodigd om zich in te zetten in dit één-jaarlijks gebeuren!

Hartelijke groeten, ds. A.A. van den Berg

Gezocht: Pianist kinder- en tienerkoor Wij zijn vanaf het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe pianist voor het kinder- en tienerkoor! Kan je piano spelen, vind je het leuk om met kinderen om te gaan en ben je in staat in te spelen op wat de kinderen zingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Het oefenen is elke donderdagavond van 18:30-19:15 met het kinderkoor en van 19:30-20:15 met het tienerkoor in gebouw de Schakel op het Kerkplein 1 in Puttershoek. De meeste liederen komen uit de bundel “opwekking voor kids”; voor het tienerkoor worden vaak liederen uit de opwekkingsbundel gekozen. Het kinderkoor wordt ook op gitaar begeleid door Jojanneke van den Berg. De optredens zijn in verschillende kerken in de Hoeksche waard, met een gemiddelde van 4x per jaar per koor. Spreekt je dit aan? Reageer dan en meld je aan bij Nicole van Vliet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Collecten 10/03: Kerk en Eredienst; Deur: Kerk in actie (voorjaarszending). Collecten 13/03: Kerk en Eredienst; Deur: Bidstondcollecte. Alle collecten van harte bij u aanbevolen. Met dankbaarheid vermelden wij de volgende giften: Kerk: gift uit dankbaarheid 80 euro, via Mw. T. Prins 10 euro, via Mw. A. Plaisier 5 euro; Bloemen: via HVD Mw. Groeneweg 5 euro, Via HVD Mw. G.v.Oudheusden 10 euro. Kerkelijk bureau

PUTTERSHOEK DIENSTEN OP

Zondag 10/03:

10.00 uur: Ds. A.A. van den Berg
17.00 uur: Drs. P. van Dam, Houten

Woensdag 13/03:

15.00 uur: Ds. A.A. van den Berg
Kinderdienst
19.30 uur: Ds. A.A. van den Berg
Biddag voor gewas en arbeid