Registratienummer bij bankzaken (herhaald bericht)
Veel leden van onze kerk hebben familieleden met dezelfde achternaam in de buurt wonen die ook lid zijn van onze kerk. Sommige achternamen komen zelfs relatief vaak voor in de ledenadministratie. Bijvoorbeeld achternaam De Geus komt vaker voor dan Van der Zwaal.
Wanneer u uw financiële bijdragen over maakt naar de bankrekening van de kerk(-voogdij) wordt i.v.m. gewijzigde privacy regels uw adres niet meer vermeld op de bankafschriften die het kerkelijk bureau ontvangt. Voorheen was uw adres bepalend in de bijdragenadministratie (of uitgifte van collectebonnen, enz.) voor welk familielid met een bepaalde familienaam de boeking was. Doordat tegenwoordig adresgegevens op rekeningafschriften ontbreken, moet het kerkelijk bureau bij het verwerken van de boekingen a.d.h.v. het rekeningnummer achterhalen van welk familielid de overboeking afkomstig is. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat dit enorm veel extra werk voor het toch al zeer drukke kerkelijk bureau met zich mee brengt.
Daarom vragen wij u met klem uw registratienummer te vermelden bij elke overschrijving die u naar de kerk doet. Hiermee helpt u de dames enorm.
Uw registratienummer kunt u opvragen bij de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of het kerkelijk bureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).