JOR World Servants

De laatste acties komen in zicht
Op dit moment staat de teller op een mooi bedrag van 3349 euro! Op 20 januari jl. hebben we echter de extra collecte gehad in de Hervormde Kerk te Maasdam, dit bedrag moet hier nog bij opgeteld worden. Verder wordt er bij de weeksluiting in het bejaardenhuis hard gespaard en doneren mensen bij de Jumbo te ’s-Gravendeel en de Albert Heijn te Puttershoek hun emballagebonnen voor onze projecten. Op de achtergrond loopt de teller dus op!
Welke acties komen er dan nog aan?

Collecte Hervormde Kerk te Puttershoek
Op zondag 31 maart is de opbrengst van de collecte tijdens de kerkdienst bestemd voor Malawi, Ghana en Oeganda. Om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren zullen wij op zondag 24 maart kort een praatje houden over wat wij precies gaan doen in Afrika. Na de dienst is er gelegenheid tot vragen stellen. Uiteraard zijn wij op zondag 31 maart tijdens én na de dienst ook aanwezig om enthousiaste verhalen te vertellen over eerdere ervaringen en om vragen te beantwoorden.

Statiegeldbonnen
In het voorjaar kunt u bij diverse supermarkten uw emballagebonnen inleveren voor onze projecten:
⦁ Jumbo van der Hoek te ’s-Gravendeel januari t/m juni 2019
⦁ Albert Heijn Wim Martijn te Puttershoek februari en maart 2019
⦁ Albert Heijn Jack Mahu te ’s-Gravendeel maart 2019

Duckrace
Jaja, de vergunningen zijn rond en dit betekent dat er na vier jaar weer een Duckrace aan komt! Op zaterdag 13 april duiken 2000 badeendjes het water in, om zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Vanaf eind februari worden de loten deur aan deur verkocht en daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar bij de winkel Twee Ons Geluk in Puttershoek. Mocht u nu bang zijn toch nog loten mis te lopen: bestel dan een lot via geef.ws/duckrace, neem persoonlijk contact op met Frank, Laura of Ilona of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naast de Duckrace worden er op het grasveld naast de Boezemvliet allerlei spelletjes georganiseerd. Denk hierbij aan grabbelen, doelschieten of een rondje paardrijden. Door het aanschaffen van een strippenkaart kunnen kinderen deelnemen aan 5 spellen.
Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Zo kunt u deze middag genieten van versgeperste sinaasappelsap en heerlijke broodjes hamburger. Alle opbrengsten komen ten goede aan klaslokalen in Oeganda en Malawi en woningen voor medisch personeel in Ghana!

Waar: Boezemvliet te Puttershoek
Wanneer: Zaterdag 13 april, van 12.00 – 15.00 uur
Prijs lot: 2 euro
Prijs strippenkaart: 2,50 euro

Racen met een Duck, voor andermans geluk
Meer informatie over onze projecten of acties? Bekijk onze website geef.ws/puttershoek of breng een bezoek aan onze Facebookpagina JOR World Servants.

JOR World Servants; Frank Janssens, Laura den Hoed en Ilona Preesman