JOR Sports

De maand februari staat geheel in het teken van JOR SPORTS. In het vorige kerkblad hebben we al half verklapt hoe deze maand eruit zou gaan zien. Nu kunnen we dieper ingaan op al deze leuke activiteiten!

Wat houdt ‘Zweedse/zweet’se avond precies in? Laten we het erop houden dat Ikea, foto’s en een speurtocht hierbij horen. De week erna stond er een ping-pong toernooi gepland, waar hard gestreden is voor de eer vanping-pong-kampioen. Zaterdagavond 16 februari stond de Zweedse/zweet’se avond 2.0 op het programma: een heerlijk stuk lopen, als oefening voor Kamp!

Op 2 maart oefenen we in de Kees Verkerkhal voor het jaarlijkse Christelijke volleybaltoernooi. Het wordt namelijk wel weer eens tijd dat de JOR de wisselbeker mee naar huis neemt. Deze oefenavond wordt verzorgd door Jeroen Kornaat, dank hiervoor! Wat er verder nog voor spannends op het programma staat in maart houden we nog even geheim, maar zet wel alvast 30 maart in de agenda! Op 30 maart staat het jaarlijkse volleybaltoernooi gepland. In de Tienvoet in Heinenoord strijden deze avond tientallen Christelijke teams uit de hele Hoeksche Waard om de wisselbokaal. U bent van harte welkom om de JOR Young en JOR teams aan te komen moedigen!

Zien we jou op zaterdagavond om 20.30 uur in De Schakel? Je bent meer dan welkom als je minimaal in de tweede klas van de middelbare school zit. Neem gerust een vriend of vriendin mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

We zijn ook nog steeds op zoek naar leiding voor volgend seizoen! Geen nieuwe leiding betekent het einde van jarenlang JOR. Dat laat je toch niet gebeuren? Ervaring is zeker niet nodig, een gezonde dosis enthousiasme en inlevingsvermogen in 14-18 jarigen is genoeg! Kom gerust een keer langs op zaterdagavond, om te kijken of dit iets voor jou is.

Namens alle JOR leiding,
Ilona Preesman