Beste JOR Young fans! 

Het is vanuit de JOR Young eventjes wat stil geweest in het Klankbord, máár dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd op deze zaterdagavondclub. We hebben het juist erg druk gehad!
De avonden worden erg goed bezocht en dan kan het dus voorkomen dat je opeens zo'n 25 gezellige, drukke tieners in 'De Schakel' hebt zitten! Iets waar we natuurlijk als leiding heel blij mee zijn! Maar... het vergt soms ook wel wat van je 'houd-het-hoofd-koel-vermogen'... ; -) 
We hebben de afgelopen weken ook weer hele leuke programma's gehad. Zo hebben we allerlei gekke en dwaze spellen gedaan (zelfs een keertje stoelen dans... wat door deze groep gewoon heel fanatiek wordt meegedaan!). Verder hebben we een heuse escaperoom gespeeld, een leuk spel buiten en we zijn ook een avond heerlijk met slijm in de weer geweest. We hopen dat de ouders dit ook leuk vonden, haha... 
En we zijn nog niet aan het einde van het seizoen gekomen... Er staat nog van alles op het programma, zoals: een volleybaltraining, hét grote volleybaltoernooi voor de hele Hoeksche Waard, een filmavond, maar ook nog een avondje rondom 'bakken en eten'... 
Om precies te weten wat er gaat gebeuren, tja... dan moet je de maandmail lezen. Als je deze nog niet ontvangt én je wilt dit wel, kun je even een mailtje sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor nu: we zien je graag weer op één van de JOR young avonden! Tot dan! 
Groetjes van de leiding: Daniëlle, Arco, Niels, Carrolyn, José, Monique, Davey en Jacolien

 

Aanvullende gegevens