In de kerstvakantie wordt er weer een knetterleuk kindervakantiefeest gehouden!
Dit feest vindt plaats op woensdag 2 januari en is voor alle kinderen tussen de 5 en 11 jaar. Als je ouder bent, mag je natuurlijk ook nog komen, maar dan kun je misschien wel gezellig meehelpen!
Het thema van deze middag is 'Ontdek het samen!'.
We zijn heel blij dat we een bekende Nederlander hebben gevonden die hierover een geweldige voorstelling komt geven. Namelijk: kinderboekenschrijfster Willemijn de Weerd!

Tijdens de voorstelling luisteren we naar verschillende verhalen uit de Bijbel en zingen we leuke liedjes! Met elkaar ontdekken we dat er één draad de hele Bijbel doorgaat: de rode draad van Gods liefde.
Natuurlijk mag het knutselen ook niet ontbreken op deze middag! We hebben dit keer wel een heel bijzondere knutsel bedacht...
En voor de liefhebbers zal er een workshop 'dansen' gegeven worden !
We vinden het leuk als je ook komt! Om 13.15 uur gaan de deuren open zodat we om 13.30uur kunnen beginnen. De middag duurt tot +/- 16.00 uur. Neem zeker je vrienden en vriendinnen mee! Toegang is gratis!
Groetjes van Monique, Jacolien en Annemarie
Voor het slagen van deze middag zijn we nog op zoek naar vrijwilligers! Want zonder hulp kunnen we niet ! Geef je op bij Monique Gielen : 0618271389
En nog iets: als je nog kleerhangers van de stomerij over hebt (aluminium), wil je die dan bij een van ons afgeven? Die kunnen we voor de knutsel gebruiken !

Aanvullende gegevens