De stille week is de week direct voorafgaand aan Pasen. Ook dit jaar willen we weer met elkaar invulling geven aan de Stille week.

Van maandag tot en met donderdag is de kerk open van 7 tot 8 uur ’s avonds.

Iedereen is welkom voor een moment van rust. U kunt elk moment binnenlopen en ook weer vertrekken op uw eigen tijd.

U hoeft niet te reserveren, wel wordt bij binnenkomst gevraagd uw naam en telefoonnummer op te schrijven ivm de corona richtlijnen.

Om half 8 is er een korte overdenking waaraan verschillende gemeenteleden meewerken. Hierin staan een aantal mensen rondom Jezus centraal. De overdenkingen beginnen met het luisteren naar een traditioneel lijdenslied. Daarna is er een schriftlezing met meditatie gevolgd door een  gedicht en er wordt afgesloten met een eigentijds lied.

De overdenkingen worden uitgezonden via kerkomroep. De uitzendingen beginnen om half 8. De liturgie voor elke avond staat op de website.

Op Goede Vrijdag is er een aangepaste dienst om 3 uur en een dienst om 19:30 uur. In beide diensten wordt het Heilig Avondmaal gevierd. Voor deze diensten moet u wel reserveren. U kunt zich aanmelden via de email of telefonisch bij Cobi Kuipers op woensdag of donderdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur. De diensten worden uitgezonden via Kerkomroep en de liturgie staat op de website.

Een gezegende Stille Week toegewenst.