Kopij ringblad hervormd Puttershoek

Dan is het opeens vakantie en kun je eigenlijk niet doen wat je zou willen.
Is het zo ook niet met ons leven dat we veel willen, maar het idee hebben dat we weinig mogen. Echter de rijkdom van God geeft ons vrijheid en ruimte om afstanden die wij ervaren te overbruggen.
Is het zo ook niet met onze zorgen die we kunnen ervaren als we chronisch ziek zijn, geef dan dat de kracht van de geest ervaren mag worden voor degene die aan huis gekluisterd zijn en zo de vrijheid van christus mogen ervaren in hun leven.
Als we zo in het leven staan dat ons geloof de hoop is dat ons leven tot eer en glorie van God geleefd mag worden.
Laten we zo de erediensten in ere houden of het nu thuis of in het kerkgebouw is, het maakt niet uit waar je luistert als je maar je hart open zet. Laten we daarom onze plaats niet onbezet laten in vakantie tijd of het nu thuis, in de kerk of op de camping is laat u bij tanken door het geloof ik wens een ieder een fijne en goede tijd toe of u nu thuis blijft of weg gaat

Bloemen:
Afgelopen zondag zijn de bloemen met een hartelijke groet van ons allen en als bemoediging gebracht naar dhr. Cor Groenendijk

Reserveren

Om bij de diensten in de kerk aanwezig te zijn kunt u hiervoor een plaats reserveren bij mevr. J. (Cobi) Kuipers-Versendaal: telefonisch woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur (tel. 6762671), of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Open kerk De kerk is voorlopig tot 1 september open om er even in de stilte te zijn, voor een moment van bezinning of een gesprekje met mij of een ouderling op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 11.00 uur tot 12.00 uur. Op zaterdag 25 juli (de laatste van de maand!) is de kerk open van 10.30 uur tot 12.00 uur.
Hoop op God Dit radioprogramma vanuit de kerk op de woensdagavond 19.15 uur-19.45 uur zal doorgaan tot 1 september.

Er volgen nu 3 berichten van overlijden:
Op 13 juli is op de leeftijd van 80 jaar overleden Arie van der Zwaal, Arie heeft als diaken onze gemeente mee mogen opbouwen ook was hij aktief als leider van de alpha cursus die diverse jaren onder zijn leiding werd gehouden. Zo heeft hij vele tot het geloof in de Heere mogen brengen en in die dankbaarheid hebben de nabestaanden afscheid van hem genomen op zaterdag 18 juli. Na een dienst in onze kerk die geleid werd door onze predikant ds. A.v.d. Berg hebben wij zijn lichaam toevertrouwd aan de schoot der aarde.

Op 16 juli is op de leeftijd van 85 jaar overleden Izaak van Vark in leven gewoond hebbend wiekenkruis 22. Izaak van Vark was een trotse vader , opa en overgroot vader ook zijn zussen en zwagers alsmede de neven en nichten zullen hem missen.
De begrafenis heeft woensdag 22 juli plaats gevonden op de algemene begraafplaats “de Essenhof” te Puttershoek

Op vrijdag 24 juli is in de leeftijd van 60 jaar overleden Adriaantje Teuna de Heer,
Het laatste jaar van haar leven woonde ze schemering waar ze liefde vol werd verzorgd
Donderdag 30 juli heeft de begrafenis plaats gevonden op de algemene begraafplaats “de essenhof” in Puttershoek
Adriaantje Teuna de Heer laat een vader , broer , zus, zwager en schoonzus achter.
God laat uw liefde schijnen op alle mensen en in het bijzonder op hen die nog maar kort rouw en verdriet hun leven zagen binnen stappen.
Kom tot uw Heiland, toef langer niet; Kom nu tot Hem, die redding u biedt
Die ook voor u den hemel verliet, Hoor naar Zijn roepstem: „Kom!”
Uw ouderling Hugo Snaaijer.

Collecten 02/08: Kerk en Eredienst / Deur: Onderhoud orgel
Collecten 09/08: Pastoraat eigen Gemeente / Deur: Onderhoud gebouwen
Alle collecten van harte bij u aanbevolen.

U kunt uw collectebijdrage overmaken op
Banknr. NL38RABO0373711271 t.n.v. Kerkvoogdij met vermelding van week of maand.
Ook kunt u uw bijdrage (geld of bonnen) in de brievenbus Kerkplein 3 bij Kerkplein 2 doen.
Dagelijks wordt de brievenbus geledigd.

Met dankbaarheid vermelden wij de volgende giften in week 29 en 30 via bank en bus.
Kerk en Eredienst: 2x10+20+2x25+30+50+75+175
Verjaardagsfonds: via kerkelijk bureau 10 euro
Kerk: 2 x 30 +300+ via HVD Mw.J.Meijer 10 euro
Hulpf.Mw. De Jonge: via Naakgeboren 20 euro

PUTTERSHOEK:
DIENST OP:

Zondag 02/08:
10.00 uur: Ds. J.W.Aanen, Dordrecht

17.00 uur: Ds.T,Meijer,Puttershoek

Zondag 09/08:
10.00 uur: Ds. R.ten Napel,’s-Gravendeel

17.00 uur: Ds. L.C.v.d.Eijk, Zwijndrecht.

De diensten zijn ook te beluisteren
op:www.kerkomroep.nl/#/kerken/21658 en
via de kerkradio