Instrumentaal zomeravondconcert
Op zaterdag 11 juli 2020 wordt in de Boezemkerk te Ridderkerk-Bolnes het jaarlijkse instrumentale zomera-vondconcert georganiseerd. Mede-werkenden aan dit concert zijn Pascal van der Velde en Matthijs Valkenwoud (trompet), Marien Stouten (orgel) en Jan Peter (piano). Op het programma staan (licht)klassieke werken, populaire muziek, bewerkingen over geestelijke liederen en een improvisatie op verzoek. Tijdens dit concert wordt ook de nieuwe cd ‘Con Brio’ gepresenteerd, die Pasal, Matthijs, Marien en Jan Peter recent hebben opgenomen.

Het concert is toegankelijk voor maximaal 100 bezoekers. In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus geldt het volgende:
 Reserveren vooraf is verplicht. Dit kan (met opgave van telefoon-nummer) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te appen naar 06-81421468. De reserveringen worden op volgor-de van binnenkomst behandeld.
 Voorafgaand aan het concert worden aan elke bezoeker enkele vragen gesteld over de gezond-heidssituatie. Als u gereserveerd heeft maar op de dag van het concert klachten heeft, wordt u gevraagd thuis te blijven.
 Bij de ingang van de kerk kunt u uw handen ontsmetten. Er zal geen pauze zijn en er worden ook geen consumpties geserveerd. Verder geldt in de kerk een vaste looproute. Op het programma staat dit jaar geen samenzang.

Het concert begint om 20:00 en duurt ca. vijf kwartier. De deuren aan de Pretoriusstraat gaan om 19:30 open. De toegang is (net als voorgaande jaren) nog steeds gratis.

Iedereen die niet in de gelegenheid is om naar de kerk te komen, kan het concert ook thuis meebeluisteren! Vanaf 20:00 wordt het concert live gestreamd op www.youtube.com/ user/marienstouten.

Jong en oud van harte welkom!