Reserveren kerkdiensten

Het is weer mogelijk om de kerkdiensten fysiek bij te wonen voor 30 bezoekers. Echter, als u de kerkdienst bezoekt, houdt u dan wel rekening met de volgende

Corona-maatregelen:

- Per persoon moet een plaats gereserveerd worden.
- Vervoer voor ouderen is niet beschikbaar.
- Er mag niet gezongen worden in de diensten.
- Garderobe is gesloten en toiletten worden zeer beperkt gebruikt.
- Er is geen koffiedrinken na de kerkdiensten.
- Zitplaatsen in de kerk worden toegewezen; het is niet mogelijk zelf een plek te kiezen.
- Mondkapjes worden geadviseerd tijdens het binnenkomen en het verlaten van de kerk. Op de zitplaats mogen de kapjes af.
- Als u de kerkdienst bezoekt, worden u door de coördinatoren de volgende vragen gesteld:

  • Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) symptomen: Hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk of smaakverlies?
  • Heeft u een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot met het coronavirus en heeft u de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in quarantaine vanwege de coronamaatregelen?

Als op één van deze vragen het antwoord ‘ja’ is, dan kunt u de kerkdienst niet bezoeken.

Risicogroepen
Kerkbezoek door mensen die tot een risicogroep behoren raadt de kerkenraad af. Dit zijn onder meer: ouderen of mensen met een ‘onderliggende aandoening’, zoals: chronische luchtweg-/longproblemen of chronische hartproblemen waarvoor men onder behandeling van een specialist staat. Er wordt geen leeftijdsgrens gehanteerd. Volg in geloof uw hart zonder uw van God gekregen verstand uit te schakelen!

Reserveren

U kunt een plaats reserveren per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) graag naam, adres en telefoonnummer vermelden. Of telefonisch bij onze oud-scriba mevr. J. Kuipers - Versendaal (078-6762671) op woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur. Wordt er op dit nummer op de aangegeven tijden niet opgenomen? Bel dan Tineke van Horssen (078-7856281) op woensdag, donderdag of vrijdag (geen vaste tijden).


Reserveren kan uiterlijk tot vrijdagmiddag 18.00 uur.


Namen en adressen op de reserveringslijst kunnen bij een eventuele corona-uitbraak ter beschikking gesteld worden aan de GGD.

 

Aanvullende gegevens