JOR tijdens de coronacrisis
Na het vorige stuk in het Klankbord is er een hoop veranderd. Geen volleybaltoernooi, geen avonden in de Schakel en ook geen JOR Kamp eind mei. Als leiding vinden wij dit heel erg jammer, maar gezondheid gaat voor alles natuurlijk!

Omdat de jeugd (en wij als leiding ook) deze weken al zo veel moet missen, hebben we besloten om met een aangepast programma het JOR-seizoen gewoon voort te zetten. Om de week organiseren we een online-activiteit. Door te videobellen kun-en we elkaar zien/spreken en kan iedereen thuis gewoon deelnemen.

Zo was daar de Levend Bingo, deden we mee aan de PaasChallenge van JOP (Jong Protestant) en staat er nog een Quiz op het programma. Wij vinden het ontzettend leuk om op deze manier toch met elkaar in contact te komen en ook vanuit de jeugd krij-gen we positieve reacties! Daarom gaan we hier de komende tijd mee door :)
Mocht je het leuk vinden om een keer online mee te kijken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van ons krijg je dan de link om deel te nemen!

Stay safe en tot JOR!

Namens alle leiding,
Ilona Preesman

Aanvullende gegevens