Noot van de redactie, deze actie loopt nog steeds door!!

 

Hallo allemaal,

Hier weer een berichtje van de actiegroep World Servants van Puttershoek. Omdat we deze week helaas de Duckrace van 16 mei moesten cancelen, hebben we een andere manier bedacht om ons resterende bedrag op te halen. We zijn al een heel eind (€ 6.232,80 om precies te zijn), maar er moet zeker nog een bedrag van ongeveer € 4.000, - worden opgehaald voordat wij met zijn vieren kunnen gaan bouwen aan verandering. Daarvoor hebben wij het volgende verzonnen:

In deze tijden van het corona-virus, loopt zo’n beetje alles anders dan gepland. Veel mensen voelen zich bezorgd en veel mensen leven ook mee met iedereen die door het virus is getroffen. Door het corona-virus is het nu verboden om evenementen te organiseren. Dus ook voor ons als actiegroep is het moeilijk om de bedachte acties nog uit te voeren. We willen echter wel op een manier andere mensen helpen in deze omstandigheden. We willen ze een hart onder de riem kunnen steken en ze laten weten dat ze niet alleen zijn (in ieder geval geestelijk). Daarom zijn we op het idee gekomen een Bak-Bezorg-actie op te zetten.

Het werkt als volgt;
Iedereen die graag een kennis, een collega, een vriend, een vriendin, een oma of opa (vul maar aan) wil laten weten dat er aan hem/haar wordt gedacht en wil verrassen met iets lekkers, kan bij ons een taart/cake/koekjes bestellen met een persoonlijke boodschap. Wij zullen als Bak-Bezorgteam de taart met veel liefde bakken en bezorgen bij het adres dat u opgeeft. Dit doen we op een verantwoorde manier, met voldoende afstand en zonder lichamelijk contact. Eventueel kunt u er ook een kaartje bij laten bezorgen. Op deze manier willen wij, met jullie, omkijken naar onze medemensen in deze tijden. We willen voor elkaar zorgen en met elkaar delen.


Prijslijst Bak-en-Bezorgactie
Worteltaart € 10, -
Monchoutaart € 10, -
Appeltaart € 10, -
Cake € 7,50
15 koekjes € 7,50
Persoonlijk kaartje € 2, -

Om ons doelbedrag bij elkaar te krijgen, vragen we een bepaalde prijs voor de koekjes/taarten:

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een taart, om uw
medemens een hart onder de riem te steken? Dan kunt u contact opnemen met een van ons, een mailtje sturen of een bestelling plaatsen op de website.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.geef.ws/bakenbezorg

06 81399947

 

Met vriendelijke groeten,

Joost, Eline, Judith en Esther,
De World Servants actiegroep

 

Aanvullende gegevens