De hemel juicht!

Op 7 mei is weer de volgende zangavond in de Hervormde Kerk in Maasdam. In deze tijd na Pasen en op weg naar Pinksteren, vieren we de overwinning op Golgotha, de hemel juicht! We zingen deze zondagavond mooie liederen zoals: omdat Hij leeft, de hemel juicht, de wind steekt op. We zingen uit de Op Toonhoogte bundel die voldoende aanwezig is, vergeet dus niet uw bril mee te nemen. Liederen die niet in de bundel staan, zetten we op de beamer. De indeling van de avond is inmiddels volgens het vaste schema:

19:00 uur start

19:45 een momentje voor koffie en thee in het ontmoetingscentrum

20:00 uur vervolg zang afgewisseld met gebed

20:30 uur einde.

Binnenkort zal het organisatieteam evalueren en vooruitblikken naar het nieuwe seizoen, graag ontvangen we uw feedback. Spreek ons aan op de avond zelf of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0644542819. Zou u graag willen komen, maar heeft u geen vervoer, dan halen we u graag op, mail of bel dan graag even.

Namens alle drie de kerken van Puttershoek en Maasdam nodigen we u allen van harte uit. Let op: deze avond wordt niet uitgezonden. En om alvast in de agenda te noteren, de laatste avond van dit seizoen is; zondag 11 juni.

Elleke, René, Saskia, Hans, José, Mariska

Aanvullende gegevens