20220113 Flyer

Digitale gebedsbijeenkomst op woensdag 19 januari

Komende week is de Week van gebed voor eenheid. Deze start op zaterdag 15 januari met een Nationaal gebed (te volgen via www.nationaalgebed.nl). Vanuit onze liefde voor de kerk en vooral de mensen om ons heen willen we op woensdag 19 januari ook een digitale gebedsbijeenkomst organiseren in Puttershoek/Maasdam. Op deze avond zullen we uit de Bijbel lezen en samen bidden met verschillende gebedsvormen. Het doel van deze avond is om God te bidden om vrede, verbinding, mildheid en eenheid: voor onze wereld, ons land, onze dorpen, onze kerken en onszelf.

U en jij bent van harte welkom om mee te bidden (hardop of in stilte) deze avond. Het programma duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Meedoen kan eenvoudig via Zoom met computer, tablet of smartphone. Aanmelden kan tot woensdagavond 19.30 uur via app of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 30 74 65 99) waarna de link wordt toegestuurd.

Mariska van der Zwaal en Barbara Broeren